Sommartid...

Har ni kommit ihåg att ändra klockan? Den skulle flyttas en timme framåt, natten som var. Så denna dag blir kort. Det är ju snart dags att gå och lägga sig :). Undrar hur vi kommer att ta oss upp ur sängen imorgon bitti? Vi ska alla upp tidigt imorgon. Vi åker väl hemifrån vid kvart över sex allihop. Jag söderut och sambon och barnen norrut. Vi kommer nog att somna gott på måndag kväll. (Jag somnar väl på bussen hem från Karlstad, som vanligt).
Det här med att veta om man ska flytta klockan en timme fram eller tillbaka brukar vara svårt att komma ihåg. Förr hade jag svårt för detta, men nu tänker jag på att man tar fram trädgårdsmöbeln på våren och ställer tillbaks på hösten.
Hur gör ni för att komma ihåg?


Skotertur...

...till Rösberget nästa helg? Det låter intressant och kul. Läs mer på  Kvarnhia.
Vill också med, men vet inte om jag kan. Jag har andra planer. Tänkte försöka tentaläsa inför omtentan på tisdag. Har försökt denna helg också, men det fastnar inget. Jag har haft omtenta förut och det har jag ju klarat, men nu kan jag inte ställa om hjärnan och läsa nationalekonomi istället för juridik. Tycker att det skulle vara rena semestern för hjärnan att koppla av från juridiken ett tag.
Sen är jag ju "gräsänka" till helgen. Sambon ska bort så det blir bara barnen och jag hemma. Undrar vad jag ska sysselsätta dem med när jag ska läsa?
På söndagen är det dags att vara kyrklig igen. Då är det familjegudstjänst på förmiddagen och barnkören medverkar.

Det skulle vara roligt  att bli med och åka skoter om det blir bra väder. Jag får fundera på saken och se vad jag kommer fram till. Borde ju egentligen vara hemma och se till så att sambon kommer iväg ordentligt. Ska ju försöka få skotern till Likenäs också, men går nog att fixa på något vis om det nu skulle vara så att jag ska iväg. Barnvakt måste också ordnas...

Nu har jag fått något att fundera på under veckan...

Earth hour

Nu har denna jordens timma slut. Någon som släckte ner? Jag gjorde det. Inte allt, men mycket. Från att ha alla lampor tända överallt, i alla fönster, släckte jag ner dem + utlamporna. Tände en massa värmeljus istället. Men TV:n behöll vi på. Var upp till Stöllet för att hämta sonen under denna timme och det var en del som hade släckt ner. (Eller om en del alltid sitter i mörker och ser på TV). Jag åkte väl inte förbi så många hus, men av ca 50 var det ca 5-10 som hade släckt ner sina lampor (uppskattningsvis).
Bra att vi försöker tänka på vår jord!

FBK och ljus...

Färjestad gick till final igår och sambon och sonen var där och tittade. De fick valuta för pengarna kan man säga. 22 minuter extra fick de :-).
Och sen när jag tittar i VF idag ser jag (i bakgrunden) sonen och hans kompis på första sidan i tidningen. De verkade ha bra platser. Skulle vilja varit där jag också, men jag får väl ta det en annan gång. Det blev sent innan de var hemma, så de var lite trötta idag. 
Jag och dottern var istället på ljusparty hos svägerskan och tittade på en massa fina, dyra saker och luktade på en massa goda (och en del mindre goda) dofter. Beställde lite ljus, men det är så svårt att veta vilken doft man ska välja. Det fanns mycket som jag ville ha, men kunde ju inte köpa allt på en gång. Så nu vet jag vad jag ska ha nästa gång, då jag eventuellt kommer att ha ett "flygande party" (tar alltså upp beställningar av bekanta utan att ha visning).




Tänk om det varit jag...

Få 100 000 kr att shoppa för på tre timmar!  Tänk att få uppleva en sådan grej. Bara plocka på sig allt man vill ha. Skulle vilja varit "Jonas från Munkfors" , fast utan media och en massa nyfiket folk springande i hasorna.
Någon som har 100 000 kronor till övers, som vill ge bort dem till mig? Räcker med tiotusen kronor också? Eller en tusenlapp?


Har det snöat inomhus...?



Detta golv dammsögs igår. Kan man inte tro när man ser det nu. Stora vita tussar ligger överallt. Nu på våren får man ta fram dammsugaren flera gånger om dagen ibland. Och man kan ju dammsuga källan till de vita tussarna direkt.





Andra hundar, har jag hört, kan vara rädda för dammsugaren. Men inte vår klumpeduns. Han lägger sig ner och njuter... Synd att han inte tycker det är lika skönt när jag kommer med hundborsten/kammen. Då springer han undan och gömmer sig.  

Födelsedag nr 3

Nu är det drygt tre månader tills jag måste göra tårta nästa gång. Skönt! Tycker det är lite tätt med födelsedagskalas den här tiden på året. Men nu blir det inget tårtgörande förrän jag fyller år.
Idag var det den äldsta som fyllde år. Och han ska ha smörgåstårta när han fyller år, så igår kväll fick jag ju göra smörgåstårta och fixa operatårta. Operatårtan blev färdig tårtbotten och färdigt tårtlock, så det gick smidigt. Smörgåstårtan tog något längre tid, men får väl göra som sambon vill en gång om året :). Men då fick han hjälpa till att diska imorse under tiden jag garnerade färdigt smörgåstårtan. (Det tyckte han inte var så roligt på sin födelsedag).

Sonen tog ett kort på smörgåstårtan när den var halvt uppäten.

Friluftsdag

Idag blev det en dag på Hovfjället. Barnen har aldrig åkt slalom förut, så nu skulle de testa. Det är väldigt länge sen jag åkte slalom och sambon ännu längre, så vi var nästan som nybörjare vi också. Sist vi åkte såg inte skidorna ut så, som de vi hyrde och åkte på idag.
Men vi fick väl till åkningen allihopa till slut. Sonen hade en kompis med sig, så han fick lite coaching av honom. Och dottern och jag hade också varsin kompis där som fick coacha oss :-). Men bara man fick fart på skidorna så kom jag ihåg hur jag skulle göra. Dotter fick skaplig kläm på det hon också, så hon tyckte det var kul.

Sonen tyckte också det var roligt, men eftersom hans kompis kunde åka slalom, försökte ju han åka likadant (vilket inte gick så bra i början och då var det mindre roligt).
Efter ett par timmar i backen var de lite hungriga och behövde vila, och då tröt tålamodet. Innan vi kom till vindskyddet var det många sura miner. Men efter korvgrillning, smörgås och varm oboy var det full fart igen.
   
 

Sambon åkte med killarna och dottern åkte lite själv tills jag plockat ihop och kunde åka med henne. Sen åkte jag ett åk med killarna och då åkte vi korgliften upp tillbaka. Och jag är höjdrädd! Grabbarna försökte få mig att titta ner, men det gjorde jag INTE.
Det var en solig dag till att börja med, men efter några timmar försvann solen och det blev grått. Men det var skönt att vara ute ändå.



Solen försökte iallafall skina igenom.

Så idag har vi haft en friluftsdag hela familjen och gjort något vi aldrig gjort förut. Härligt! Kanske blir en tur till nästa år också? Vem vet. Det är synd att det är så dyrt, annars hade det kanske blivit oftare.

Snart helg

Nu är det äntligen snart helg, efter en jobbig vecka. Men jag har hela dagen kvar innan det är helg. Är väl hemma någon gång ikväll, efter att ha haft eftermiddagsföreläsning den här fredagen också. Fredag eftermiddag och måndag morgon tror jag är de dagar och tider som är sämst att ha föreläsning på. Denna vecka har vi prickat in båda. Är helt slut i huvud och rygg efter många dagar. Jurudikkurser är tunga i alla bemärkelser. Mycket att läsa, väldigt intensivt och så dessa tunga böcker. Lagboken blir tyngre och tyngre känns det som, så snart måste jag ha en skottkärra och köra den med. Annan kurslitteratur väger den också. En bok går ju bra, men har man grupparbete tar man ju med sig flera böcker. Tungt. Datorn är också bra att ha med sig vid grupparbeten. Detta har jag kånkat på denna vecka, både i skolan och på bussen. Inte kul.

Men idag är sista dagen denna vecka. -8 grader på morgonen och solen skiner. Blir nog en toppendag. Synd att jag ska tillbringa den inomhus:(. Hoppas på lika kallt natten som kommer. Vill inte ha gegga!

Vår

Nu är nog våren här. Det börjar lukta illa, snön smälter, det blir stora pölar överallt, geggan börjar komma fram, vägen blir spårig och lerig osv.
Jag tycker inte om våren. Visst är det skönt att det blir ljusare, varmare och att solen skiner, men nackdelarna är fler.
Tur att det var kallt i natt, så att det inte hunnit bli sörja innan jag ska iväg nu iallafall.

Rösten...

...vann! (Inte för att jag kan ett ord franska, men La Voix betyder det va'?) En spännande omröstning som kunde sluta hur som helst.
Vi hade en liten "vadslagning" här hemma om vem som skulle komma topp tre. Rätt låt på rätt plats, gav två poäng. Rätt låt på fel plats, gav ett poäng.  Sonen låg bra till efter juryns röster. Men efter det spännande slutet, blev det ju inte så. Barnen och jag hade bara ett poäng var. Vi hade med EMD som tvåa (de kom trea). Sambon lyckades få fyra poäng. Rätt etta och sen bytte han plats på tvåan och trean. Får väl säga grattis till den segern.
Hade jag valt de låtar som jag tycker lite mer om hade det gått lite bättre för mig också. Jag hade iallafall tagit med "Snälla..." .
Jag har en lite udda musiksmak, och jag trodde inte att denna smak stämde med svenska folket. Malena Ernman och Caroline af Ugglas är lite "udda", inga typiska schlagerlåtar, men de fick de högsta poängen.


Vet inte om jag ska tala om detta....hmm...jo...jag kan väl kanske erkänna nu...........jag röstade på Malena Ernman i hennes delfinal (och jag kan ju inte varit ensam om det).

Finalen

Så var det då dags för finalen av dessa lördagars deltävlingar. Har ingen aning om vem som kommer vinna ikväll. Jag tycker att alla är bra, så vem som helst kan ta hem segern ikväll. Men det är ju svårt att veta om den som svenskarna tycker bäst om, är den som slår i resterande Europa. Det brukar ju inte vara så. Det är olika kulturer och musikstilar, så det är bara att acceptera att "öst" röstar på "öst". De nordiska länderna har ju alltid röstat på varann, medelhavsländerna på varann osv. Så klart att det blir så kallad "kompisröstning" i Eurovision song contest.
Jag vet inte ens om jag törs gissa på vem som kommer topp fem. Det kan vara vem som helst.
Jag är ingen balladmänniska, men jag tycker om Molly Sandéns låt och Sarah Dawn Finer blir bättre efter att man hört den några gånger. Sen är det ju Caroline af Ugglas som är väldigt annorlunda. Tycker om den, bara jag inte ser på när hon sjunger. Malena Ernmans opera är också en udda låt som jag tycker om. Men vet inte om Carolina och Malena skulle passa i Eurovision. Så är det ju Sofia som sjunger på grekiska. Skulle platsa i Eurovison men inte som Sveriges bidrag. HEAT är en annan udda favorit, och Emilia. Kan komma sist, men kan även komma högt. Gillar båda två. Måns, EMD, Alcazar och Agnes är väl de som kommer spelas mest i radio. Svensk pop,m kanske man skulle kalla det. Men har de chans i Eurovision?
Det kan gå hur som helst. Men är det bevis på ett starkt startfält? Eller är det typiskt svenskt, alltså lagom bra?

En halvtimme kvar till kvällens underhållning. Ska bänka mig framför TV:n med ett glas vin. (Eller om jag ställer mig och stryker samtidigt istället).

Finns roligare att göra...

...än att tillbringa eftermiddagen på universitetet. Föreläsning 14-17 en fredag :(. Inte kul. Sitter i biblan och försöker fördriva tiden tills klockan blir två. Jag var ju nere med bussen i stan redan 11.20, så jag har några timmar att fördriva. Jag ska gå och äta snart. (Jag får äta sakta så tiden går :).)
Som vanligt när det är sådana veckor som jag haft nu, med många dagar, så funderar jag på vad jag håller på med. Sitta på en buss i flera timmar för två-tre timmars föreläsning? Är det normalt? Det känns bättre attt åka ner och göra grupparbete samma dag som föreläsningar, men det är ju inte alltid det passar andra. Så ibland åks det ju extra för grupparbete också.
Men jag har nu klarat detta i över ett och ett halvt år, nu är det mindre än hälften kvar, så nu är det bara att se framåt.
Men ibland blir jag trött på allt och undrar om jag valt rätt...

Tänk om...

Tänk vad bra det skulle vara om det var undanplockat när jag kommer hem ikväll. Om diskmaskinen var urplockad och den lortiga disken iplockad. Om det var undanplockat efter middagen, både på bordet och spisen. Om stekpannorna och kastrullerna var diskade. Barnens ev. blöta kläder upphängda och ev. blöta skor i stöveltorken. Jackor upphängda och väskorna flyttade så att de inte ligger precis i dörren.
Tänk om det kunde vara så när jag kommer hem ikväll (kl. 19.15)

Ett gott skratt...

... förlänger livet, sägs det. Fann en sida på nätet och har nu suttit och skrattat högt för mig själv. (Ja, jag vet, det kanske inte är riktigt normalt).
Tjuvlyssnat.se

Kolla in den!

Omtenta på gång

Inte så kul, men sant. Såg nyss att resultatet kommit på kurshemsidan. Tur att jag inte sett det förut idag. Underkänd blev jag. Förstod att det skulle vara så, men hoppas kan man ju alltid. Nu blir det till att läsa på nationalekonomin igen, samtidigt som jag kämpar med civilrätten. Usch! Men kunde ju läst på förra tentan bättre, eller? Jag vet att jag kunde läst mycket mer, men vet inte om detta skulle hjälpt. Något mer poäng kanske jag skulle kunnat få, men det var inte bara jag som tyckte det var en svår tenta. Fick mer poäng än jag trodde jag skulle få. Men det känns ganska okej att göra en omtenta på den kursen. Det är inte den svåraste kurs vi haft, och nu har jag ju gjort en tenta, så jag kanske tänker mig in i läsningen annorlunda till nästa gång.
Undrar om det var någon mer som kuggade?

En utlottning...

Gott & Blandat har en utlottning i sin blogg på en blomstercheck. Hon har bilder på en fin tulpanbukett som denna check räcker till. Åh....jag älskar tulpaner.
Kika in på bloggen och läs. Kanske vill ni också vinna en blomstercheck?

Motion...

Det behöver inte vara stillasittande att spela TV-spel. Dottern fick ju en dansmatta idag till Playstation och nu har vi ju testat den idag. Första tanken är ju att det där kan väl inte vara så jobbigt (eller svårt). Hmm...men det var det. Svårt att hålla ordning på benen och man fick ju faktiskt röra sig en del. Nu har ju inte jag den bästa konditionen, men även sonen flåsade...
Men det var roligt. Och så säger de att ungdomarna bara spelar och sitter stilla...  Vi har även EyeToy till PS2, vilket är en kamera som filmar dig som spelar, så att man måste spela med hela kroppen. Första gången vi testade, provade vi på boxning jag och sambon och vi hade faktiskt lite träningsvärk dagen efter. Det kanske går att spela lugnare, men vi levde oss iverkligen i spelet. Skulle vilja testa Wii någon gång också. Då använder man ju också kroppen.
Snart kan vi ha full konsert här hemma med gitarr, sång och dans.


7-årskalas

Idag fyllde dottern sju år. Tänk vad fort tiden går. Tycker inte det var länge sen hon var liten "krulltott".

Bild från hennes 3-årsdag.

Hon har ändrats en delsen dess...

Hon blåste ut alla ljusen på tårtan.

Nöjd med presenterna var hon också. Melodifestivalenskivan, en Bratzdocka med nagelgrejs och PS2 "High School Musical -dansmatta". Sen fick hon kläder, pengar, godis och en skridskohjälm. Tror faktiskt hon har varit nöjd med sin dag.

Partypinglan

Klädd för Melodifestival och party...

För ett år sen...

...slutade sambon att snusa (kl 21.00). Detta tycker han att vi ska fira ikväll. Det är duktigt av honom att ha klarat sig utan snus sedan dess. Inget nikotintuggummi eller nikotinplåster, utan detta har gått bra iallafall. Han påstod sig även inte vara beroende innan han slutade, utan att det var en vana. Det skulle gå jättelätt att sluta och nikotinbegär hade han ju inte. Så någon otrevlig sambo skulle det inte bli. HAHA!!! Vi kan ju fråga de födelsedagsgäster som var här dagen efter, om han nu var en lugn och harmonisk person?!
Nu har han klarat av ett år iallafall och inte tittat åt snus en gång. Jag köpte en dosa snus för att ha hemma om det inte skulle gå att vara i samma hus som honom i början. Men den behövdes aldrig.
Jag är så stolt över min sambo!!!

Födelsedag nr 2

Imorgon är det dags för dottern födelsedag. Något barnkalas är inte inplanerat än, utan imorgon kommer de närmaste och grattar. Menade att ha kalas för kompisarna idag, men en klasskompis till henne hade kalas idag (som hon var på och fick med sig en massa partyhattar hem). Så det får vänta tills längre fram. Eventuellt till sommaren, för då vill hon ha sitt kalas. Hon är ingen vintermänniska, så det är väl därför hon vill ha sitt kalas till sommaren när det är finare väder och man kan vara ute i solen i somriga kläder. Eller så skulle hon inte ha något kalas alls, sa hon en kväll i början av veckan när hon var sur och tvär. Så vi får väl se.
Håller på att göra tårtan till i morgon. Har gräddat en tårtbotten och gjort i ordning marsánkrämen. Gräddtårta med godis på ska det bli (har hon bestämt). Så det blir att gå upp imorgon bitti och garnera tårtan. Paketen är i allafall redan inpackade, annars brukar jag glömma bort det och får skynda mig på morgonen innan de vaknar. Hon skulle fått en DVD-film imorgon också, men den kom inte i tid, så den ligger väl i postlådan på måndag (så den får hon väl få då). Blir lite irriterad när det står att den är skickad i tisdags, så då borde den kommit fram till på fredag, men jag var ute i sista stund, så jag får skylla mig själv.
Efter imorgon är det bara två veckor tills nästa födelsedag och då blir det väl till att göra smörgåstårta också. Han nöjer sig inte med den som är lättare att göra heller, utan ska ha den som tar lite längre tid att göra. Men ska han ha smörgåstårta, ska han allt få hjälpa till :-).


Andra chansen

Ikväll är det Melodifestivalen och Andra chansen. Denna vecka har det ju spelats melodifestivallåtar på radion och jag tycker snart att alla låtar är bra. Så många låtar från andra chansen har jag inte hört men just nu spelar de låtarna i P4 Premiär på radion och jag tycker att alla har lika stor chans att vinna. Men så är det ju dessa dueller vilket gör att man har ingen aning om vem som kommer att gå vidare. Det beror ju på vem som vinner duellen och vem de fåt möta i andra.
De jag tycker allra bäst om kommer ju att möta varandra. Caroline af Ugglas är en favorit, bara jag slipper se på när hon sjunger. Sen tycker jag att Amy Diamonds låt också varit bra när man hört den på radion. Sen tycker jag Scotts låt är bra och 80-talets Lili & Susie. Sen är ju Sarah Dawn Finer en suverän sångerska och så har vi ju den andra 80-talslåten med Star Pilots. BWO låter ju som de alltid gör så den är inte den bästa tycker jag. Och så har vi ju den där Rigo som är helt annorlunda. Blir spännande ikväll...och nästa vecka är det finalen. Eftersom "rätt" låtar har gått vidare så är det bra låtar i finalen. Kul!
Dottern har önskat sig Melodifestivalen 2009 (skivan) i födelsedagspresent imorgon. Men får hon den är det bara hon som får lyssna på den skivan, har hon talat om för mig. Så nu har jag kopierat  den till min dator innan jag packar in den. Så nu får hon den och kan ha den alldeles för sig själv.

Fredag kväll

Efter en fredagsmiddag bestående av grillade revbensspjäll och grillad kyckling, blev det "skönsång" till "Så ska det låta". Sen blev det Skavlans program, vilket jag tycker har varit ett suveränt program. Synd att det var sista programmet. (Har även hunnit få undan lite stryktvätt under tiden).
Nu tyckte sambon att jag skulle blogga lite så han hade något att läsa. De andra bloggar han läser har väl inte uppdaterat sig eller så har han redan läst alla. Och så har han väl gott igenom sina vänner på Facebook ,så nu hade han väl inget mer intressant att läsa :-). Så jag får väl försöka skriva ett litet inlägg, bara så att han får sysselsättning ett litet tag.
Frågar man honom så läser han inga bloggar. Men jag kan tala om att det gör han. Ibland vill han även kommentera, men det kan han ju inte göra, för då får ju folk reda på vad han läser.
Nu ska vi försöka få barnen i säng, bara de sett vem som åker ut i Lets Dance.
Imorgon blir det väl Melodifestivalen och andra chansen.

Fredag morgon

Vad lugnt det är denna morgon. Jag måste inte tjata och ingen skriker tillbaka. Ingen bråkar och slåss så att jag måste dra isär dem. Det är en fördel att dottern är ledig från skolan fredagar, och är jag också ledig så sover hon när sonen ska iväg till skolan.
Visserligen blir det oftast tjat om tandborstningen, men oftast är det lugnt. Idag hade han egen klocka på väckning så han gick upp före mig. Undrar om han skulle komma med bussen alldeles på egen hand? Det kanske han skulle men jag törs inte lite på det, för missar han bussen tar han sig ju inte till skolan. Han har kompisar som klarar sig själva på morgonen när föräldrarna jobbar, men då går de till skolan. Går de fem minuter senare en morgon, kommer de fortfarande till skolan. Skulle sonen missa bussen blir han ju hemma den dagen. Så än så länge är det fritids som gäller de tidiga mornarna.

"Tjuvlyssnat"

Satt och lyssnade på gymnasieungdomar idag på bussen hem. Kunde liksom inte undgå att höra diskussionerna. De var väl sjutton-arton år och satt och talade om hur mycket de drack och hur fulla de var senast och att de inte orkade supa hela natten. Satt där och tänkte på att om sju-åtta år är sonen i den åldern. Kommer han då att vara ute hela nätter, även under vardagarna? Var det så när jag gick på gymnasiet?
Jo, det var det nog, men inte satt man och diskuterade det högljutt på bussen.
Vad säger deras föräldrar, om nu de är ute hela nätterna? Dessa ungdomar bor hemma och föräldrarna borde ju märka något och reagera? Nu kan ju dessa ungdomar vara över arton och får komma in på krogen, men jag tycker att någon borde tala om för dem att det inte är bra. Nu vet man ju inte hur mycket av det som sas var sant, för det kan ju vara att de ska verka tuffa inför kompisar, men det är ett konstigt sätt att vara tuff på.
Hur kommer mina barn att vara när de kommer upp i den åldern? Eftersom de kanske måste flytta för att gå på gymnasiet, gör de kanske revolt när de väl kommer ifrån föräldrarna?
Eftersom mina kompisar och jag själv flyttade hemifrån när vi började gymnasiet så vet jag ju hur vissa betedde sig.
Det är inte första gången jag hör sådant prat på bussen och jag blir lika förskräckt varje gång.

Sooooova....

Jag är så trött så jag somnar direkt jag sätter mig på bussen. I morse fick chauffören väcka mig när jag skulle byta buss i Molkom. Pinsamt! Till Hagfors orkade jag hålla mig vaken, för där ska jag byta första gången. Sover jag där är det nog ingen som väcker mig eftersom den bussen fortsätter till Karlstad den med. Men i Molkom är det "ändstation" så där var jag ju tvungen av, annars hade jag hamnat i Hagfors tillbaka, och hur kul är det!?
Brukar vakna i tid innan jag ska av, men idag var det kört. Sov som en stock. Sitter nu på bussen på väg hem. Får se om jag vaknar i tid. Annars får jag väl åka med upp till Värnäs och ner tillbaka. Känner redan att jag vill sova. Och idag åker jag den tidigare bussen som tar längre tid eftersom den är in i Hagfors. Jag har några timmar framför mig, så sova ska jag göra. Ska försöka läsa lite Avtalsrätt och Fastigheträtt också. Då somnar jag garanterat!

Mejlrensning

Har rensat lite bland olästa mejl. Alla dessa reklammejl som kommer för att man kryssat i någonstans någongång att man vill ha nyhetsbrev. Eller det som är vanligast, inte tagit bort det som varit ikryssat. Visst, en del kan ju vara intressant men oftast öppnar jag aldrig dessa mejl utan det blir bara fler och fler olästa mejl. Jag tar ju inte bort dem direkt så det blir ett antal. Tror jag rensade någongång i höstas men nu hade jag över 200 olästa mejl, som nu är borttagna. Jag har säkert många fler mejl som jag kan ta bort men så länge det finns plats för dem behöver jag ju inte det :-).
De flesta nyhetsbrev har jag avregisterat mig från, annars skulle det nog varit många fler olästa mejl.

Inkorgen är som min hjärna...en massa "information" som det är tveksamt att man någonsin kommer att ha användning för.

RSS 2.0