Beslutsångest

Har som vanligt lite beslutsångest över hur jag ska göra. Vilken ska jag välja? Storlek, funktion, pris... finns mycket att tänka på och en hel djungel att gå igenom och välja emellan.

Vad jag menar köpa? Jo, en ny kamera. Var inne på ett spår först, men har nu så gott som lämnat det för en annan sort. Men väger för-, nackdelar och hur jag kommer använda kameran för att komma fram till ett beslut.

Det blir väl som vanligt... det blir ingenting, utan jag fortsätter med min gamla kamera.

Men någon som har tips om vad jag ska välja? Jag var inne på att skaffa en systemkamera, men jag är inte SÅ intresserad av fotografering, att jag behöver en avancerad kamera (men jag kanske blir?). Så nu har jag börjat fundera på att skaffa en långzoom. En dyrare kompaktkamera, men inte lika dyr som en systemkamera. Eller ska jag välja en systemkamera iallafall? Ååååååh, vad det är svårt.

Jag fortsätter kolla runt på nätet och se om jag kommer på hur jag ska göra...

...igen!!!

Nu blommar den... igen!

Den rosa porslinsblomman som jag dömde ut förra gången, men som fått vara kvar, blommar igen. Bladen är väldigt gula och jag har funderat på om jag ska sätta om den och se om den klarar sig (brukar ta död på blommor ibland). Men det blev ingen omplantering just nu, för när jag köpt jord och tänkte ta tag i det, så var det knopp i den... så nu är det en fin blomma, men i samma jord. Bara den blommat ut, SKA jag byta jord. Men då vet jag inte om den kommer blomma något mer.

Fotbollssäsongen har börjat

Nu har fotbollssäsongen börjat! Eller... den har väl hållit på ett tag med träning, men i söndags var det dags för årets första matcher i Sälenbollen, en inomhuscup. Nu väntar cup i Sunne framöver. 00:orna spelar till helgen och 99:orna spelar på annandag påsk.

02:orna börjar med träning på torsdag, så nu blir det mycket fotboll framöver. Fotbollsmorsa är mitt mellannamn :-).

Funderar på att starta en fotbollsblogg... för på hemsidan händer det inte mycket.

RSS 2.0