Storloppis

Imorgon den 13 augusti kl. 12.00-17.00 är det Storloppis i hembygdsgården i Ransby.

För en gångs skull passade tiden för mig, så nu har jag bokat ett bord och kommer försöka bli av med lite barnkläder och leksaker. (Eventuellt lite andra grejer också).
Sambon har gett mig köpförbud och sagt att jag får inte ha en grej med mig hem tillbaka. Hmm... undrar hur det blir med det? Men jag tror nog det går bra... jag kan ju köpa små saker som inte märks...
Jag kanske inte får så mycket sålt, men det går ju att göra ett försök. Huvudsaken är att det är ett roligt och bra initiativ och hoppas på repris nästa år. Kanske blir det storrea på slutet, för att slippa packa ner sakerna. Tycker ni ska ta er en tur till Ransby och fynda lite. Sen åker ni till Nyvallen, Ambjörby, på fotboll kl. 15.00 och hejar på Nordvärmlands FF (kan bli en spännande match). Sen avslutar ni kvällen på Likenäsparken och dans till Holidays.

Välkommen till Ransby kl. 12.00 - 17.00. Hembygdsföreningen säljer våfflor och kaffe kl. 12-16.

Imorgon är det dags!

Sista dagen av semestern... imorgon börjar jag jobba igen. Skulle faktiskt kunna tänka mig lite längre semester, ungefär en två veckor mer :-).

Undrar hur jag ska orka upp till morgonen... eller jag har ju faktiskt övat i helgen. Svennis cup är inte semester... tidiga mornar är det som gällt. Men ungarna har hållit ut, trots några förluster och dåligt väder. Men idag var de trötta och slitna och jag tror de alla längtade hem. Lägerliv är kul... men lite tröttsamt.

Hmm... utvilad när man börjar jobba efter semestern? Nja, det vet jag ju inte om jag är efter fotbollshelgen. men det är bara fem dagar, sen är det ju helg (och den helgen är fullspäckad).

Svennis Cup

Vet var jag ska tillbringa helgen! Fryksdal'n here we come!

Gå gärna in på Svennis Cup  och resultat och kolla hur det går för Nordvärmlands FFs Team 00/99.

Att Ernsta...

Kollar på "Sommar med Ernst". Tänk en så'n karl... men vet inte om jag tycker att allt han gör är snyggt. Det blev väl ett "nytt" ord häromåret... att "ernsta". Efter att ha sett några program, så märker man vad som återkommer i hans material: rundstavar och rostiga armeringsjärn. "Rost är charmigt"... vet inte om jag håller med, men i så fall har vi ett charmigt kök.

Förklaring? Nä... de som har varit hem till oss vet vad jag menar. En "liten" halvfärdig detalj bara...

Idag var det visst ljusstakar av armeringsjärn, förra gången var det "träd" som blomhållare. Det blir faktiskt inte så dumt, men vet inte om jag skulle kunna tänka mig något sådant.

RSS 2.0