12-årsdag

Första födelsedagen för i år avklarad... sonens 12-årsdag. Åren går fort. Tycker inte det är många år sedan vi for iväg till Torsby och BB en lördags morgon. Mycket snö hade det kommit dagen före, men den blev inte undanskottad, så det var bara två hjulspår ut från vårt hus. Vissa saker kommer man ihåg, trots att det gått många år... andra saker glömmer man, fast det hände igår :-).

Det dröjde ända tills kvällen för sonen att komma ut... ganska så exakt vid den här tiden föddes han, som tredje bebis den kvällen. Tre barn födda samma dag, på ett BB som lades ner året efter.

Nu är det drygt fjorton dagar till nästa födelsedag... dotterns. Hon fyller på Internationella kvinnodagen. Vad månde det bliva av henne?


Melodifestivalen

Andra omgången av årets melodifestival. Läste någonstans någon som skrev att den tyckte att det var resterna av de som blev kvar i uttagningen som tävlade ikväll. Nästan som om jag skulle kunna hålla med, men då vet jag ju inte hur de resterande låtarna är i de andra deltävlingarna.

Visserligen är det väldigt bra artister med ikväll, men av låtarna har jag inte hört någon som "sticker ut".

Brolle: snygg som vanligt, bra låt, men melodifestivalämne?
Loreen: Hmm... okej, men vad har hon på sig?
Babsan: ???
Elisabeth Andreassen: Någon bytte visst kanal...
Sanna Nielsen: Alltid bra, toppensångerska, men räcker det? Det gjorde visst det.
The Moniker: Brittisk 60-tals pop... min favorit ikväll.
Anniela: Snygga skor
Christian Walz: Helt okej... men med risk för att verka ha föråldrad syn på saker: pärlhalsband på killar???

Sanna Nielsen direkt till final, vem följer med henne dit? Vilka två går till andra chansen? Brolle, Loreen, The Moniker eller Christian Walz? Jag tror att Loreen är den som tar femteplatsen, men sen kan det gå hur som helst. Vi får snart veta...


Sanna Nielsen och Brolle direkt till final, The Moniker och Loreen till andra chansen. Nu ska jag höra Brolle igen... tror den är bättre andra gången :-)... men han är lika snygg båda gångerna!

På begäran :-)

Har fått påbackning på att jag skriver få inlägg. Nu tyckte denne person att det var dags för ett inlägg. Fick även tips om vad jag skulle skriva:
Jag lever och idag har jag varit på rally.


RSS 2.0