Bra slut och ett gott nytt år!

Ett sista inlägg får det bli iår. Jag vet att det inte varit mycket aktivitet här senaste tiden, men jag kanske ska har det som ett nyårslöfte att blogga mera??? Ger aldrig några nyårslöften, men jag kan väl ge ett... att blogga någon gång under 2011 :-)

Nyårsafton har varit som andra år... trerätters middag (inga stora variationer på menyn), "Grevinnan och betjänten" och sen blir det fyrverkeri.

Tur att det inte är så kallt ute i kväll när vi ska ut och fira det nya året. Jag tror det är värmerekord för den här vintern, bara -1,9 grader var det förut. Så varmt tror jag inte det varit förut i vinter. Undrar om det blir regn imorgon? Eller det var sambon som trodde det, efter som någon visst har köpt sig skoter och hoppas på att få ut på premiärtur imorgon. Men jag tycker det är bra om det blir mildväder och sen kallgrader igen, så att snön sjunker ihop och sen fryser till, så det blir en bra botten för resten av skotersäsongen.

Ha en fortsatt bra avslutning på det gamla året och så önskar jag er ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!

På återseende nästa år :-)


Här var det lugnt!

Nu börjar det bli väldigt långt mellan blogginläggen. Men det är bara på bloggen det är lugnt, annars rullar det på. Väldigt fort faktiskt. Inte undra på att det inte hinns att blogga.
Men jag ska skärpa till mig!

Inne på fjärde veckan på nya jobbet (första veckan utan föregångaren). Det rullar på och jag trivs. Extrajobbet (eller hobbyn) jag skaffade innan jag fick jobbet, är det lite lugnare med, men det är bara bra, för det har jag inte så mycket tid för nu före jul.

December rullar också på i rasande takt. Nyss var det över två veckor till julafton, nu är det bara drygt en vecka kvar... ikväll blev iallafall köttbullarna klara, så det blir en sak att pricka av i "att-göra"-listan.

Gör ni "att-göra"-listor? Eller är det bara jag som gör sådant? Jag gör listor om det är kalas, om vi ska iväg på resa, före jul, när jag inte hinner allt själv (och hoppas på att någon läser listan och ser på den vad som behöver göras, för annars blir det inte gjort). Jag gör ofta listor, även inköpslistor... men de ligger oftast kvar hemma när jag åker och handlar.Ibalnd räcker det med att skriva ner vad man behöver handla, så kommer man ihåg det. Men det är inte alltid jag kommer ihåg, och då är det bra om någon är kvar hemma och kan läsa vad som står på lappen som ligger kvar (om de nu kan läsa vad jag skrivit, för det brukar vara svårt... jag skiver ju bara så att jag själv vet vad jag menar).

Nästa punkt på min lista idag är att gå och lägga mig tidigare än igår... då får jag visst skynda mig :-)


RSS 2.0