(Stor)städning på gång

Eller vad man nu ska kalla det. Städa är väl inte riktigt rätt. Det började med att vi ropade in en säng åt sonen på auktion... vilket ledde till att han skulle bort med den loftsäng som han hade. När den ändå nu är nerplockad, så kom vi på att då kunde vi ju passa på att tapetsera om (eftersom rummet är så litet, så vi måste plocka ur allt för att kunna tapetsera). Så han började plocka ur hyllor och rensa lite... men så åkte han bort på övernattning idag, så nu plockar sambon ur rummet (för imorgon kommer den som ska spackla). Dottern kom också på att hon skulle plocka ur rummet, men hon har ganska mycket plock kvar och jag tycker vi ska ta ett rum i taget. Först sonens rum och när det är klart och han har flyttat in, så tar vi dotterns rum.

Detta plock och ommöblering resulterar i lite överblivna saker. Nu vill jag ha tips om vad som är bäst att göra med dem.
Slänga (med då får någon komma och göra det åt mig, för jag kan inte slänga saker)
Loppis (men var och när och kan man ha vilka grejer som helst)
Tradera (tidskrävande, men det kanske lönar sig med mindre, nästan nya saker)
Annons eller slänga ut en fråga på Facebook (för större saker)
Eller vad har ni för förslag?

Det är lite blandade saker som vi vill bli av med: lite urvuxna kläder, leksaker, ev böcker, lite småplock (typ hårsnoddar, hemgjorda halsband etc), loftsäng (men den är tingad), barnmattor, soffbord, telefonbänk, sittsulky, paraplysulky, barnvagn... som ni ser är det lite blandade grejer (och länge sen vi rensade).

Tips mottages tacksamt.

Kommentarer
Postat av: Petra

Kolla med Malin B, hon kollade ju ifall det fanns intresse om en loppis, eller bytardag!?! Tror iaf att det va hon som kollade läget!? Har du inga bilder på sulkyarna?? Kanske intresserad!!

2011-07-25 @ 13:54:10
Postat av: Anonym

Oj, här har det visst hänt en hel del :)

2011-07-26 @ 22:15:29
Postat av: Anonym

Både på bloggen o hemma.

2011-07-26 @ 22:16:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0