Fotbollspremiär för Team 99

Igår spelade sonen första matchen för iår. Mycket spring och energi som ville ut på planen och spela.

Det gick bra för dem... de vann på hemmaplan mot Vitsand med 15-1 (tror jag det blev). Det är bra början på den här säsongen. Förra säsongen förlorade de alla matcher, utom den sista. Jag tror de hade presterat bättre om de hade fått vinna någon match i början, för det gör mycket för självförtroendet att få vinna någon match.
Nu hoppas vi på fler segrar i år och hoppas att Vitsand även får vinna någon match, så att de blir peppade. För det var nog inte roligt för dem att förlora första, men det syntes att de var lite "nya" tillsammans. Det var ett nytt lag som inte spelat ihop tillsammans förut, så det tar väl ett tag att spela ihop sig. Så nästa gång vi möter dem misstänker jag att målskillnaden inte blir så stor och det kanske även kan bli vinst för dem? (Eller hur Erika?)

Nästa match är också nästan på hemmaplan... Ekshärad. Jag har närmare dit än till hemmamatcherna i Ambjörby, så det är lagom avstånd för att åka iväg på match. Längsta vi ska i år är Sunne och Munkfors, så det är inga långa dagsresor dit vi ska i år.

Sonen skulle ha varit med -97:orna på match till Hagfors idag, men det blev inställt, eftersom det var så många som inte kunde/ville? vara med. Synd för dem, som var taggade till tusen för att få börja spela för säsongen. De ska göra ett nytt försök till torsdagen, så jag hoppas innerligt att de får ihop lag. Jag lånar gärna ut sonen för att fylla ut laget och han vill gärna spela, så det kanske blir match för honom då. Tror han skulle kunna spela fotboll dygnet runt, varje dag, om det gick och han orkade.

Idag blev det som sagt ingen fotboll, så idag ställer han upp för sin far och blev med honom till Södra Viken. Han tog med sig kompisen som inte heller fick spela fotboll idag, så de får väl gå runt och titta på alla sorters traktorer, skogsmaskiner och lastbilar idag istället.


Kommentarer
Postat av: Erika

Det blev tyvärr en väldigt stor målskillnad i matchen men Vitsand får ta nya tag. Detta var ju som sagt första matchen för laget tillsammans och de blir förhoppningsvis varmare i kläderna och mer samspelta. Det var iaf en härlig kväll, skönt att det var vindstilla och solen värmde.

2010-05-08 @ 16:57:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0