Skulle blivit katt!

Eller så ska jag bli katt i mitt nästa liv iallafall.
Kalla vinterdagar, då gör de inte så mycket.





Hunden vill gärna slöa, han också.



Men idag har katten (den lilla) varit ute och tittat på när vi åkte skoter och matade fåglarna.



Favoritplatsen för båda katterna är annars på fönsterbrädan, där det är varmt från elementet och med utsikt över fågeltallen.



Men de är inte riktigt överens än, så det hör inte till vanligheterna att de sitter där samtidigt... för oftast så brottas de på golvet när de ser varandra.

Men förutom slagsmålen så lever katterna ett gott liv.
De sover, äter, sover, sover lite till... ser efter om det går att gå ut... om inte, sover de lite till och äter lite mindre (för att slippa gå ut så ofta).

"Gammelkatta" behöver inte ens titta ut för att veta vad det är för väder och temperatur tror jag. För är det kallt eller regn, då syns hon inte på hela dan.
"Lellkatta" springer mest ut och in hela tiden, vet inte om hon tycker det är kul, eller om hon inte kommer ihåg att det var kallt när hon var ut för en halvtimme sen.

Djur är allt lite lustiga...


Kommentarer
Postat av: Veronica

Under julledigheten när det var så kallt hade våra katter riktiga psykbryt. Energin sprutade ur deras öron, de slogs, de sprang, de hoppade ÖVERALLT. När det var 26 minus så tog Yngsta en katt under vardera arm och sa att nu får det vara bra och så slängde hon ut dem :))

2010-01-19 @ 19:40:23
URL: http://thesecretofmylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0