Senaste familjemedlemmen

I söndags fick vi tillökning...då var vi till grannbyn och hämtade en kattunge. Barnen har väntat och längtat att hämta hem henne sen hon föddes, så det har varit en lång sommar. De har varit dit flera gånger i sommar och sett hur kattungarna har växt, eftersom det är en barnfamilj och barnen är i samma ålder som mina barn.



Barnen har lovat att de ska ta hand om katten och ge den mat, vatten och göra rent kattlådan. Mat och vatten går bra, men kattlådan är det värre med. Det är inget de gärna gör, men de har gjort det någon gång hittills, så jag hoppas att de fortsätter med det.



Vi har ju katt och hund sedan förut, så det var mer spännande och se hur de reagerade på ett nytt djur. Väntade någon dag innan vi lät katterna se varandra. Får nog vänta längre innan de får "känna" på varandra. Den lilla morskade iallafall upp sig och fräste så den stora hörde, så nu vågar den stora inte gå på övervåningen. Den lilla "otäcka" saken kan ju vara där :-). Vi får se om de accepterar varandra till slut. Inatt har den stora varit ute och har inte kommit in än, så vi börjar fundera på om hon rymt? Eller så regnar det för mycket så hon sitter under uthusen någon stans.



Favoritplatsen på dagen är på bordet, vid min dator. Dit går hon när hon ska vila.

Nu kom visst "gammelkatta" in. Förmodligen har hon legat i uthuset, för ute i regnet har hon inte varit. Hon var bara blöt på magen efter att ha sprungit i gräset på vägen in från "lo'n".


Kommentarer
Postat av: Elin

Men guuuuud se söt då!

2009-09-04 @ 14:48:39
URL: http://litenelin.blogspot.com
Postat av: Veronica

Här har barnen också ansvaret för katterna inkl kattlådan. Det var ett krav innan katterna införskaffades. Enda gången jag tar lådan är när det är pappahelg. Men det är tjat VARJE gång. Maten ges av oss allihop, annars skulle de svälta ihjäl...

2009-09-04 @ 20:50:35
URL: http://thesecretofmylife.blogg.se/
Postat av: Maria L

Men ååå såå fin!!! Liknar första katten vi hade! :)

2009-09-04 @ 21:21:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0