Fotboll i Rinn

Då var första seriematchen för P10 för säsongen avklarad. Förlust borta mot Rinn, 5-4. Men det kunde blivit oavgjort. En minut kortare match och det hade slutat 4-4. De började bra med att göra de tre första målen, men sen kom regnet och de blev förmodligen trötta också, eftersom de bara hade tre avbytare. Men de kämpade väl och med tanke på att det var första matchen spelade de jättebra. Rinn spelade sin första förra helgen, så de var lite mer "varma i kläderna".

Men varma i kläderna kan man inte säga att vi föräldrar var. Trodde det kunde bli fint väder idag, men när vi kom till Rinn var det grått och blåste kallt. Femton-tjugo minuter in i matchen började det spöregna och då blev det ännu kallare. Barnen håller väl värmen när de springer men vi som står stilla blir kalla. Det var att försöka hålla avbytarna varma och torra när de väntade på att få komma in.

Men väl hemma sken solen. Här har det inte kommit en droppe regn (än). Vilket var tur, eftersom jag hade kläder ute på tork.