Lördagsmys...

...har fått en ny mening här hemma. Sedan sambon köpte sig en laptop före jul sitter vi nu här i varsin ända av bordet och surfar på nätet och kollar TV samtidigt. Ibland kommer det ett fniss eller ett gapflabb från någon av oss och så går vi till den andres dator för att kolla vad denne kollar på.

Just nu sitter han och "facebookar". Han fann en intressant grupp som han funderade på att gå med i, "Är hon mer än 10 meter från spisen har hon rymt". Men han frågade om lov först (toffel). Tror inte han törs (men nu läser han väl detta inlägg och blir med av ren trots). Han kallar att han "korrekturläser" mina inlägg för nyfiken är han inte;), men vad kan han kalla det när han läser andras bloggar? Det är ju inte så att han kommenterar deras inlägg.
Han kommer inte heller att erkänna att han läser andras "dravel" som han uttryckte det förut. Ha... han är nästan mer beroende än jag och kollar regelbundet om någon skrivit något nytt. (Tror nästan han skulle vilja blogga själv)



Visst gick han med i gruppen efter jag skrev detta inlägg :).

Kommentarer
Postat av: Veronica

Visst skulle vi behöva hjälpas åt över några glas vin. Ungdomarna bär ju iväg sina datorer för LAN så då kan väl vi det för BLOGG. Fast de dricker ju ingen alkohol...

2009-01-11 @ 08:42:33
Postat av: Christina

Någon skulle oxå gå med i samma grupp på facebook om han bara kunde. Någon kallar oss för bloggkärringar... fast vill gärna läser själv oxå...

2009-01-11 @ 13:26:51
URL: http://kvarnhia.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha.. ja, vi skulle no behöva köpa en till bärbar. Så kanske M. slipper gnälla över att jag sitter vid datorn hela tiden;).

2009-01-12 @ 10:02:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0