Påskdagen

Nu är det snart slut på helgen. En dag kvar, sen har helgen som man trodde skulle kännas lång försvunnit i ett nafs. Jag fattar inte vart all tid tar vägen. Tur att vi inte planerat något mer än att vara vid sjön, för något mer hade vi inte hunnit med.
Har tagit många fina bilder från vår påskhelg vid Höljessjön. Det har varit härligt att sitta där och sola, prata och ta sig en tur med skotern. Men något fiske blev det aldrig. Vi brydde oss aldrig om att åka ner och försöka eftersom älvfåran börjat gå upp.
Nackdel med att vara på semester i urskogen är att internetuppkopplingen inte är den snabbaste, därför blir det inga bilder. Skulle ju kunna låta bli att sitta vid datorn, men är lite smått beroende. Har med mobila bredbandet, men när det inte är så bra täckning så går det ju inte att lägga in bilder eller kolla på bilder på nätet. Men lyckades ju första kvällen att skriva inlägg med bilder, men det tog ju tid (inte så lång tid egentligen, men är man van med att det går snabbt, kändes det ut till att ta evigheter). Nu ska jag försöka publicera inlägget innan uppkopplingen bryts.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0