På plats...

Nu har vi kommit på plats. Vi har ätit middag och druckit kaffe, men vi har inte hunnit med något mer. Imorgon hoppas vi på en fin dag (efter en kall natt) så att vi kan ta skotrarna och köra lite. Eventuellt försöka pimpla lite också om vi finner något bra ställe. Men allt beror som sagt på vädret. Blir det inte kallt inatt kan vi väl fortfarande leta reda på en snödriva och sätta oss och sola. Alltså som norrmännen gör, gå på hyttetur, gräva ner sig i en snöhög och äta apelsiner och Kvikklunsj.



Skotrarna blev iallafall lastade efter en del svordomar och smällar (på skotern alltså). Gissa om sambon var arg när inte snöhögarna bar skotern så att det gick att backa skotern på kärran. Sonen fick till slut gå ut och ha ett psykologiskt samtal med sin far. Till slut kom den iallafall upp på kärran, med sonens hjälp.



Logifrågan löste sig men nu verkar det inte som om det blir fullsatt iallafall. Annars hade det ju redan löst sig med sängplatser så att alla skulle få plats. Men vi får se imorgon hur många fler som kommer imorgon. Det skulle vara fem från början, eventuellt tre, men nu verkar det bara komma en.

Kommentarer
Postat av: Christina

...och vart åkte ni?

Nyfiken... jag vill oxå åka iväg... skulle velat åka till Särna.

2009-04-11 @ 18:38:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0